Leírás és Paraméterek
Ételekhez, italokhoz speciálisan fejlesztett portó hordó ízű aroma parfüm. Csak természetes és kiváló minőségű alapanyagok hosszas feldolgozása és kivonatolását követően kerül üvegcsébe. Adott ízeket erősíthetünk fel, vagy újakkal varázsolhatjuk el ételeinket vagy italainkat a parfümmel. Nem tartalmaz olajat sem zsírt.
A Porto-i bor hazájából érkező már kihasznált hordó dingákat alapossan és változatosan feldolgozzuk. Ezt követően több kivonatoláson megy keresztül és ebből a koktélból a parfümeljárásnak köszönhetően készül el. Az így kapott elegyet a saját fejlesztésű többszörösen tisztított és szűrt majd oxigénnel dúsított vízzel keverjük, alkoholtartalma 4-6%-ra kerül beállításra és egy lehelletnyi szacharóz és glicerin teszi teljessé.
Kiszerelés: 10ml = >80 adag
Javaslat: Ital és/vagy étel készítés során az tetejére sprézve intenzív kellemes illatot biztosít, belekeverve harmónikus ízekkel gazdagít. Steak-ek, Kolbászok, füstölt halak, és karakteres kevert italok igazi társa. Borokhoz, nyers pálinkákhoz is elsőrangú.
Nem :
- nem Szirup, hiszen nem édesíti italod/ételed, csak a választott ízzel és illattal gazdagít.
- nem Bitter, hiszen nem módosít keserű, savanyú ízben, csak az általad kívánt aromákat biztosítja.
- nem aroma, hiszen természetes és hosszantartó illattal dolgozhatsz.
- nem eszencia, hiszen az illatok nemcsak sokáig tartanak, de az idő múlásával folyamatosan nyílnak.
- nem tartalmaznak színezéket, így adagolástól függetlenül észrevétlen marad a poháron és a tányéron egyaránt.
- nem tartalmaz Laktóz(tej) és Glutén(gabonaszármazékot), így szinte minden érzékenységi szintű vendégnek ajálható, illetve az üzemben sem kerül ezt tartalmazó anyag feldolgozásra.
Haználd bátran ha:
- ha kellemes és intenzív illatot szeretnél,
- ha a választott fajtájú intenzív és harmónikus ízre vágysz,
- ha italod összetevői meggátolják, hogy finom illatú legyen kreációd. (a tejszín és a sok jég használat fedőréteget képez, mely meggátolja az illatok kibontakozását)
- ha ételed összetevői nem biztosítják az általad várt intenzív illatokat. (olaj és tejtermékek használata szintén lefedi, lefojtja az illatokat)
- ha struktúrában már nem tudod alkalmazni, de ízben vagy illatban gazdagítani szeretnéd munkád.
- ha a legegyszerűbben szeretnél valami különlegest készíteni ( epres limonádéba ajánljuk az ibolya parfümöt, körtéhez és barackhoz a rozmaringot).
- Ha munka környezeted nem teszi lehetővé, hogy felhívd magadra a figyelmet (exclusive üzletben nem kívánatos a zaj, ha hangos bárban dolgozol, nehéz túlkiabálni a publikumot, ha munkamegbeszélés folyik a vendégeid között), hidd el, egy gyorsan érkező, kellemes és intenzív illat minden esetben felkelti a vendégeid kíváncsiságát.
- Ha nem akarsz az idénynek, a beszállítóknak kitéve folyamatosan változó minőségű és intenzítású fűszerekkel és alapanyagokkal dolgozni.
Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.