Termékek Menü

Viszonteladóknak

Cégünk Magyarországon 2000-ben kezdett el báreszközök és koktélalapanyagok forgalmazásával foglalkozni. Először mint a www.bareszkozok.hu webshop-on értékesítettük a bárkellékeket és minden ami a bárhoz szükséges, majd később 2005-ben megnyitottuk a Koktélboltot melyet évről évre bővítünk és fejlesztünk a piaci igényekhez és a kereslethez igazítva.
A nagykereskedelmi tevékenységet, viszonteladók, vendéglátó üzletek kiszolgálását cégünk évek óta folytatja. Több nagy szállodát, éttermet koktélbárt, kávézót is mi szolgálunk ki termékeinkkel.
Amennyiben ön vendéglátó üzletet, vagy kiskereskedelmi üzletet üzemeltet, lehetősége van tőlünk nagykereskedelmi áron vásárolni.
Miért minket válasszon?

 • Mert rugalmasak az áraink
 • Mert szakszerű tanácsadást biztosítunk
 • Korrekt és megbízható szállítási határidővel dolgozunk.

A minél kedvezőbb viszonteladói árak eléréséhez, nincs más dolga mint egy érdeklődő e-mailt küldenie az info@bareszkozok.hu e-mail címre elérhetőségével és mi felvesszük önnel a kapcsolatot.
Személyes konzultáció kapcsán tudjuk átbeszélni az ön egyedi árait és az önnek leginkább kedvező feltételeket. A bareszkozok.hu oldalunkon lévő árak kiskereskedelmi árak és lakossági vásárlásra lettek beállítva, de ön nyilván nem kiskereskedelmi áron szeretne vendéglátó üzletébe vásárolni.
Az árkedvezményünk 2 dologtól függhet:

 1. Az első vásárlás nagysága
 2. A vásárlás gyakorisága

Mit tudunk nyújtani viszonteladói partnereinknek?
A koktélbolt csapata mixertanfolyamot végzett és szakmájukat gyakorló bartenderekből áll, így képesek vagyunk szakmai tapasztalatunkat átadva segíteni az ön értékesítését. Adott esetben akár koktéllapok megírását, az üzlet szakszerű berendezésének kialakítását, és a kívánt árukészlet kialakításában is segítségére tudunk lenni.
Cégünk szorosan együttműködik a Bols Mixer Akadémiával így ha arra igény van, a munkatársait képezni tudjuk akár egy mixertanfolyam vagy barista tanfolyam keretén belül. De ha csak apró tanácsokra van szüksége tőlünk azt is bátran kérhet, mi nem csak egy Koktélbolt vagyunk!
A következő termékcsoportokat, báreszközöket kínáljuk nagykereskedelmi áron.

 • Báreszközök, bárkellékek, minden ami a bárhoz vagy egy vendéglátóhely koktéljainak elkészítéséhez szükséges.
 • Monin koktélszirupok és Monin kávészirupok
 • Monin koktélpürék
 • Poharak, különböző koktélos poharak, kávéscsészék, duplafalú kávés- teás poharak, borospoharak
 • Barista eszközök a tömörítőtől a tejhabosítón át a különböző latte art díszítő készletekig, tehát minden ami a kávé készítéséhez, vagy a barista munkához szükséges lehet.
 • Különböző szívószálak és koktélszurkák, koktéldíszek, koktélcseresznye.
 • Boros eszközök, dekantálók, karafok, vacu vin vákumpumpák, pezsgő és bor visszazárók, boros kellékek.
 • Bárgépek, hamilton beach blender-ek , turmixgépek, jégkocka készítők, jégdarálók.

Cégünk alkoholt kizárólag kiskereskedelmi értékesítésben magáncélú felhasználásra értékesít. A számlánk nem alkalmas a jövedéki termék továbbértékesítésének igazolására.

Amennyiben nem tálja meg a keresett terméket weboldalunkon, irjon nekünk és beszerezzük.