Termékek Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Cégünk már 2003 óta foglalkozik báreszközök értékesítésével. Korábban kizárólag a bareszkozok.hu websop-ban értékesítettük a koktélalapanyagokat és báreszközöket, majd később a Bols Mixer Akadémiával közösen egy üzlethelyiségben, a mai Koktélboltban is át tudták venni a bártenderek a koktélos kellékeket, koktélszirupokat, bárkellékeket.
Ma már önálló koktélboltként működünk a 9.ker Közraktár u. 10 szám alatt, ahol nemcsak koktélalapanyagokat, báreszközöket, hanem minden olyan bárkelléket, alapanyagot is forgalmazunk ami a koktélok elkészítéséhez szükséges. Cégünk viszonteladója a Monin koktélszirupoknak és Monin kávészirupoknak, de a Monin kávészószok és Monin frappék, Monin Smoothie-k is a készletünk fontos kellékei.
Koktélalapanyagokkal, koktélos poharakkal mind magányszemélyeket, mind cégeket egyaránt nagykereskedelmi áron szolgálunk ki. Széles választékot tartunk a boros kellékekből, dugóhúzókból, és gondolva a pincérekre is, széles drekó, pincérnyitó választékot tartunk. A különböző borospoharak és dekantáló karafok széles választékával és nagykereskedelmi áraival egyedülálló az üzletünk. Gondoljunk bele egy koktélshaker nélkül, hogy tudnánk például egy Cosmopolitan koktélt elkészíteni! Ráadásul a shakerekből is több formát tartunk. A manhattan és a boston shakerek széles választéka is elérhető nálunk. A baristák a kávétömörítő nélkül nehezen tudnának precízen kávét tömöríteni, vagy egy cappuccinó tetejére a tejkiöntő, tejhabosító nélkül nehezen tudnának tejhabot önteni. Ráadásul manapság a latte art fontos lett a baristák körében. A gyors munkavégzéshez igen fontos a kiöntődugó vagy másnéven metal pour használata.
Boltunkban olyan koktélos szetteket is megtalál amiben már mindezek benne vannak a koktélshakertől a flair üvegig, a spirálszűrőn keresztül az italmérő mércéig. A bárgépek is fontos tartozékai egy koktélbárnak így a Hamilton Beach blendereket is nagykereskedelmi áron forgalmazzuk.
A Koktélboltban óriási a választék bárkanalakból, jéglapátokból, és barista eszközökből is, de az alapanyagok között megtalálható a koktélcseresznye és a koktél bitter is. Egyszóval minden ami bár eszközei és koktél alapanyagai megtalálhatóak amire egy mixertanfolyamot végzett bártendernek vagy az otthoni koktélozásnál szükség lehet. Amennyiben nagyobb kedvezményeket szeretnél a vásárlásnál, ide kattintva megnézheted a részleteket. A mixertanfolyamot végzett bártendereknek és a baristatanfolyamot végzett baristáknak 5% kedvezményt biztosítunk. Válaszd a Koktélboltot! Vásárolj nagykereskedelmi áron magánszemélyként vagy cégként egyaránt!

Cégünk alkoholt kizárólag kiskereskedelmi értékesítésben magáncélú felhasználásra értékesít. A számlánk nem alkalmas a jövedéki termék továbbértékesítésének igazolására.

Üzemeltető:
Mp-Mix 2002 Bt.
Adószám: 21502985-2-43
Cg. szám: 01-06-754544
Cégbíróság: Fővárosi Bíróság Cégbírósága
Müködési engedély:
Szám: Kp/42370-3/2008/V (Palackozott italok értékesítésére)
Nyilvántartási szám: 6205/2008 (Palackozott italok értékesítésére)
Csomagküldő kiskereskedelmi tevékenység végzésére irányuló működési engedély
Szám: Kp/42302/2012/V
Nyilvántartási szám: 8061/2012
Cim: 1093 Budapest, Közraktár u. 10.