Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Gancia termékek

Az első olasz pezsgőcsalád, a Gancia egy kis pezsgést visz a hétköznapokba is. Az 1850-ban alapított Gancia gyár Piemont tartományban található, melyet az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánítatták különleges pezsgőpincéje miatt. A Gancia mára Olaszország egyik legjelentősebbvállalatává nőtte ki magát, 16-féle pezsgőt készítenek, melyek többsége eredetvédett (DOC, DOCG). Világszerte úgy tekintenek rá, mint az olasz életstílus és ünneplés megtestesítőjére: proseccós pohárköszöntő a barátokkal vagy a családdal, egy aperitif az ismerősökkel, az élet rendkívüli pillanatainak élvezete. A Gancia buborékai különleges ízeket garantálnak az összes partira, könnyedségükkel emelik az ünnepek hangulatát, az igazi olasz stílusérzékkel megálmodott palackok pedig minden alkalomra finom eleganciát közvetítenek. 
 

A Gancia Pezsgőház alap variánsai:
 
•    Prosecco D.O.C. - friss, gyümölcsös, Glera szőlőből készült. Minden alkalomra kitűnő választás.
•    Prosecco Rosé D.O.C.: Glera és Pinot Noir szőlőfajtákból készült meghatározott termőhelyről származó, száraz, rosé minőségi pezsgő
•    Rosé - a rosé borokhoz hasonlóan manapság nagyon trendi választás. Éppen a fehér és a vörös bor közötti átmenetet képviseli ízvilágában. A rosé pezsgő egy különleges választás lehet halételekhez, vagy éppen egy csajos bulihoz.
•    Brut - a legalacsonyabb cukortartalmú, azaz a legszárazabb pezsgő. Emiatt sokkal inkább érezhető a szőlő valódi íze, amit nem nyom el a cukor. Hozzáértők kedvenc választása.
    Asti DOCG - az Asti a proseccohoz hasonlóan egy olasz specialitás, mivel egy másfajta eljárással készül muskotályos szőlőből, kimondottan Piemont tartományban - ahol a Gancia pincészet is található. Ezért itt is nagyon fontos az eredetmegjelölés (DOCG).

Rendezés:
Nézet:
Raktáron / Átvehető üzletünkben
2.570 Ft
Raktáron / Átvehető üzletünkben
3.190 Ft
Raktáron / Átvehető üzletünkben
1.370 Ft