Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Alkoholmentes Ginek

Ezek az alkoholmentes ginek nem ivók számára is kiválók – ha Ön a kijelölt sofőr vagy egyszerűen csak megpróbálja csökkenteni az elfogyasztott alkohol mértékét. Így továbbra is élvezheti kedvenc gin koktéljait.
Rendezés:
Nézet:
Raktáron / Átvehető üzletünkben
10.810 Ft
Raktáron / Átvehető üzletünkben
7.800 Ft
Raktáron / Átvehető üzletünkben
14.690 Ft
Pillanatnyi készlethiány
8.760 Ft
Raktáron / Átvehető üzletünkben
14.690 Ft
Pillanatnyi készlethiány
9.510 Ft
Raktáron / Átvehető üzletünkben
11.540 Ft
Raktáron / Átvehető üzletünkben
11.540 Ft
Raktáron / Átvehető üzletünkben
11.540 Ft

Hogyan készül?
Sokféle mód létezik az alacsony alkoholtartalmú és alkoholmentes gin előállítására. Ezek a módszerek ugyanazokat a folyamatokat foglalják magukban, mint a valódi gin létrehozása, de van néhány lényeges különbség az alkoholmentes változatok esetében.

Alacsony alkoholtartalmú gineket gyakran a klasszikus lepárlási eljárással készítik. A folyamat során semleges gabonapárlatot adnak a réz-fémlepárlóhoz különféle botanikai anyagokkal együtt, amelyek a valódi gin klasszikus gyógynövényes, fűszeres, gyümölcsös ízesítésére szolgálnak.

Ezen összetevők sokoldalúsága az egyik elsődleges oka annak, hogy a gin olyan fantasztikus ital, és különösen, hogy miért kapható ilyen sokféle finom ízben! 

Miután az alapszeszt és az esetleges növényi anyagokat és aromákat hozzáadták a rézlepárlóhoz, a folyadékot felmelegítik, hogy alkoholgőzt hozzon létre. Ez a gőz ezután egy sor csövön áthalad, lehűtik, hogy ismét folyékony legyen a lepárlóban, majd vízzel hígítják. Itt különbözik a folyamat a normál gintől, mivel az alacsony alkoholtartalmú változatoknál a folyadék sokkal nagyobb mértékben hígul, ha jóval több vizet adnak hozzá – míg a valódi gint csak körülbelül a felére hígítják.

Milyen íze van az alkoholmentes ginnek?
A valódi és alacsony alkoholtartalmú ginekhez hasonlóan az alkoholmentes ginek is nagyban különböznek az általuk kínált ízekben. Míg a legtöbbnek sikerül megragadnia a gin jellegzetes enyhén citrusos jegyeit.

Mivel ezeket a gineket gyakran ugyanolyan szeretettel és odafigyeléssel állítják elő, mint alkoholtartalmú társaikat, ugyanazokat a prémium összetevőket és kiváló minőségű eljárásokat alkalmazzák. Próbálja ki az alkoholmentes gin-tonikot vagy gin-limonádét, és legyen kreatívabb!