Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Puly Baby cleaner vízkőoldó 10 tasak/db

Ár:
5.980 Ft (4.709 Ft + ÁFA)
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
Puly Baby cleaner vízkőoldó 10 tasak/db
Cikkszám: T002B
Elérhetőség: Raktáron / Átvehető üzletünkben
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

PulyCaff Descaler vízkőoldó por - 10 darab 30 grammos tasak

A jó kávéhoz jó alapanyagmegfelelő eszközpark és szaktudás szükséges, tartják oly sokan. Azonban hajlamosak az egyik legfontosabb összetevőt figyelmen kívül hagyni, ami a tisztaság. Finom eszpresszót csak tiszta eszközökkel és kiegészítőkkel lehet készíteni. Az elhanyagolt eszköz a finom kávét, avas, olajos ízűvé teheti. Elköltünk rengeteg pénzt a jó alapanyag, eszközök beszerzésére és képezzük is magunkat, azonban ez az egy tényező mindezt semmissé teheti.

Ezt ismerte fel a Asachimi olasz cég, mely tisztítószereivel már 1961 óta van jelen a piacon, PulyCaff márkanév alatt. Mára teljes körű megoldást ajánlanak a kávés eszközök tisztítására, legyen az kávéval, vagy tejjel érintkező felület. Nem jelenthet gondot karos eszpresszó, automata és filteres kávégép tisztítása sem.

Az Asachimi 1960-as fennállása óta számos ismert nemzetközi kávégép gyártóval működik együtt, hogy termékeiket folyamatosan fejleszteni tudják. Számos más iparágban működő olasz vállalattal összhangban rendkívül nagy hangsúlyt fektetnek az innovációra.

PulyCaff Descaler vízkőoldó a kávégépek és vízforralók vízzel érintkező felületeinek a vízkőmentesítésére lett kifejlesztve. Ennek elvégzésével megőrizhetjük az eszközeink épségét, megtarthatjuk azok működési hatásfokát.

Segítségével a következő tisztítási munkálatokat végezhetjük el:

 • Kávégép bojlerének a vízkőmentesítése.
 • Vízforraló vízkőmentesítése.

A termék használata:

1.Vízkőtlenítés:

 • 1. Oldjon fel egy csomag Puly Cleanert 1 liter vízben, majd öntse az elegyet a készülék víztartályába.
 • Kávéfőzők esetén kapcsolja be a szivattyút addig, ameddig a folyadék ki nem ürül a víztartályból. Ezután alaposan öblítse ki a víztartályt, hideg, tiszta vízzel. Ezt követően töltse fel újra a víztartályt tiszta vízzel és működtesse a kávégép szivattyúját, amíg a tiszta víz át nem folyik. A tiszta vízzel való öblítést ismételje meg legalább 3 alkalommal.
 • Vízforralók esetén. Öntse az oldatot a vízforralóba. Kapcsolja be a készüléket, majd ha felmelegedett, kapcsolja ki. Ezután távolítsa el a tisztítószer maradékot és alaposan öblítse át a vízforralót, tiszta, hideg vízzel. Érdemes ezt követően kétszer tiszta vizet forralni a készülékben, majd kiönteni azt.

Javasoljuk a tisztítást havonta elvégezni a készülék hatékony és hibamentes működése érdekében.

Figyelmeztetés!

 • H315 Bőrirritáló hatású
 • H318 Súlyos szemkárosodást okoz.
 • H413 Hosszan tartó ártalmas hatást gyakorolhat a vízi élővilágra.
 • P280 Védőkesztyű, szemvédő/arcvédő használata kötelező.
 • P273 Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását.
 • P302+P352 HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel.
 • P332+P313 Bőrirritáció esetén: orvosi ellátást kell kérni.
 • P305+P351+P338+P310 SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.
 • P362 A szennyezett ruhadarabot le kell vetni.
 • P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként a 225/2015 (VII. 7.) Korm. rendeletnek, valamint a 72/2013. (VII. 27.) VM rendeletnek megfelelően.

Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett értékelés.
Írja meg véleményét!