Leírás és Paraméterek
Csokoládé készítése már több mint 4000 évre nyúlik vissza és a kakaóbabot egy forró habos italban használták fel amit csokoládénak neveztek el. Európába Kolumbusz Kristóf hozta be a kakaóbabot ami roppant hamar népszerű lett. Később fedezték fel, hogy tejjel és kakaóvajjal is lehet keverni a kakaót és így alakult ki a termék amit ma csokoládénak nevezünk. A Monin csokoládé szirupját tejes italokhoz, desszertekhez és még főzéshez is ajánljuk.
Csokoládé martini
25 ml Monin csokoládé szirup
10 ml Bols fehér kakaó likőr
35 ml fehér rum
15 ml friss tejszín
Az összetevőket italmérő mércével töltsd manhattan koktél shakerbe jégre, majd alaposan rázd össze és finomszűrőn keresztül, töltsd koktélos pohárba.
Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.
Íz | csokoládé |
Űrtartalom | 0.7L |