Termékek Menü

Mixertanfolyam

Mixertanfolyam Nálunk a kezdőtől a haladó kurzusokig, magasan képzett oktatóink segítségével mindent elsajátíthatsz, amit az italszakmáról, és koktélokról tudni lehet.

Mixertanfolyam a Bols Mixer Akadémia bartender képzése.
 

A tanfolyam ára:  89 000 Ft
Időtartama: 3 hónap
Mixertanfolyamunkra a következő városokban jelentkezhetsz:
Baja Békéscsaba Budapest
Debrecen Dunaújváros Eger
Győr Kaposvár Kecskemét
Miskolc Mohács Nyíregyháza
Pécs Sopron Szeged
Székesfehérvár Szekszárd Szolnok
Szombathely Tatabánya Veszprém

A Bols Mixer Akadémia nemzetközi háttérrel és Know-How val rendelkező oktatási központ.

Bármixer iskolánk országosan működik, így azoknak is lehetősége van tanulni, akik nem a fővárosban élnek.

Célunk, hazánkban és nemzetközileg is piacképes szakemberek, bármixerek képzése.

Mixertanfolyamunk rövid tematikája:

  • Bárpult berendezése, eszköz ismeret, standard koktélok készítése
  • Free Pouring, töltéstechnikák ismertetése, italkészítési technikák gyakorlása
  • Italismeret, a különböző italok gyártási folyamatának megismerése, mint pl. vodka, rum, gin, tequila, whisky, likőrök, szirupok stb...
  • Koktélkészítés, standard koktélok készítése, receptúráinak elsajátítása, mint pl. Pina Colada, Mojito, Zombie, Mai Tai, Orgazmus, Long Island Iced Tea, Singapoore Sling, stb...
  • Blenderelt italok gyakorlása, frozen italkészítési technikák
  • Saját italok készítése, kreativitás, és ízérzék fejlesztése.
  • Bárszimuláció
  • Vizsgára való felkészítés

Mixertanfolyamaink egész évben folyamatosan indulnak. A mixertanfolyamok időtartama 3 hónap, az órák hetente egy alkalommal vannak vagy választható hétvégi oktatás is. A mixertanfolyamok elméleti ill. gyakorlati foglalkozásból állnak.

Az elméleti oktatás az italismerettől a bármixer munkáján keresztül a vendéggel való kommunikációs készség fejlesztéséig terjed. Az elméleti órákra a jegyzetet a Bols Mixer Akadémia biztosítja.

A gyakorlati órák során a hallgatók megismerkednek a koktélok elkészítéséhez szükséges italokkal, alapanyagokkal. A munkaeszközökkel és azok helyes használatával. A standard és populáris koktélok receptúrájával,és különböző elkészítési módjaikkal, a koktélokhoz szükséges díszítések elkészítésével és saját kreációjú koktélok kitalálásával.Éles helyzeteket szimulálunk gyakorlataink során, hogy a hallgató felkészítést kapjon a későbbi bármixer munkához. Minden csoportnak a Bols Mixer Akadémia a tanfolyam keretein belül szervez egy házi mixer versenyt, melynek költségeit a Bols Mixer Akadémia vállalja. A verseny célja a hallgatók szakmai tudásának felmérése ill. a nemzetközi és hazai mixerversenyekre való felkészítés.

A mixertanfolyam gyakorlati foglalkozásait kis létszámú csoportokban tartjuk a Budapesten a IX.ker Erkel u.13/A ban lévő oktató központunkban.A vidéki mixertanfolyamokat az adott város vendéglátóipari szakiskolájában tartjuk.

A tanfolyam végén a hallgatók a Bols Mixer Akadémia tanárai elött tesznek vizsgát. Sikeres vizsga esetén a Bols Mixer Akadémia nemzetközi diplomáját kapják meg, amit külföldön és Magyarországon egyaránt elfogadnak.

Mixerképzésünk tartalmazza a tankönyvek, az eszközök és a gyakorlati órákon felhasznált jelentős italmennyiséget is.

Tartalomhoz tartozó címkék: tanfolyamok