Termékek Menü

Mahagoni kávétömörítő fa nyél Tadamm

Ár:
4.390 Ft (3.457 Ft + ÁFA)
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
Mahagoni kávétömörítő fa nyél Tadamm
Cikkszám: MP707
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A Tadamm mahagóni tömörítő nyele sejtelmes, vöröses színe legendás a fafajták között. A mahagóni vagy más néven sapeli trópusi fa egy olyan luxus minőségű faanyag, amihez hasonlót semmilyen más fa sem képes produkálni. ez a mahagóni szín a tampernek exkluzív és nagyon szépen megjelenést ad. A fa anyaga nemességénél fogva tökéletes választás, eltérő a szálszerkezete az európai évgyűrűs fáktól A Tadamm tömörítő nyelei valódi és minőségi fából készülnek!

 Amit a magyar készítésű TADAMM nyelekről tudni érdemes:
A tömörítő nyél megmunkálása tükörsima felületű, nincs szálkás érzet - köszönhetően a 3 különböző fázisban történő csiszolásnak és a végső polírozásnak.

Csak természetes anyagok felhasználásával készülő felületkezelővel van simára polírozva.

A baristának a tamper egy nagyon fontos munkaeszköze, hiszen enélkül nem tudnák a kávét tömöríteni a portafilterben, vagyis tamper nélkül nincs igazi kávé készítés. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen kávé tömörítőt tartasz egész nap a kezedbe. Nincs kipárolgása, nincs káros anyag belégzés, valamint a bőröddel érintkezve nem jut semmilyen toxikus vegyület a szervezetedbe..

Jellemzően vöröses színű, homogén szerkezetű, középblágy – közép kemény, nagyon jól megmunkálható, dekoratív faanyag. A textúra a váltakozóan csavarodó növés miatt a megvilágítástól függően fénycsíkokat mutat, aranyszínűen fénylik. A pórusok szabad szemmel jól, a bélsugarak kevésbé láthatók.

A TADAMM márka vásárlói környezettudatosak, mert természetes anyagokkal veszik körül magukat. Nem az a drága, ami ma sokba kerül, hanem az, ami holnap sok bajt okozhat. Egyre több az ipari katasztrófa és egészségi ártalom. Nem fenntartható irány, az iparnak meg kell találnia minden műszaki feladatra a környezetbarát megoldásokat!

A kávé tömörítő hossza 7 cm
szélessége 4 cm

Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett értékelés.
Írja meg véleményét!