Termékek Menü

Jagermeister likőr 1L 35%

Ár:
6.770 Ft (5.331 Ft + ÁFA)
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
Jagermeister likőr 1L 35%
Cikkszám: BTR100111123
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Jägermeister
Egységár: 6.770,00 Ft/L
Kapható választék:
Ajándék zacskó választás::

Leírás és Paraméterek

56 különböző gyógynövényekből készült német gyártmányú gyomorkeserű, amelyet az alsó-szászországi Wolfenbüttel városában állítanak elő és palackoznak. Itt található az italt forgalmazó Mast-Jägermeister AG nevű, részvénytársaság formájában működő cég székhelye is. További palackozási berendezéseket üzemeltetnek a Wolfenbüttel melletti Wittmar, valamint a szászországi Kamenz városában.

A 35%-os alkoholtartalmú Jägermeistert általában vagy jéghidegen tisztán, vagy más komponensekkel keverve fogyasztják. A likőr máig féltve őrzött receptje 1934 óta létezik. A német piacra egy évvel később vezették be a terméket. A hetvenes évek eleje óta egyre több országba exportálják is az italt; ma már nyolcvannál is több államba. Ezzel a Jägermeister az export tekintetében a legsikeresebb német szeszes ital, amelynek nagyobb részét immár külföldön adják el. 
 A Jägermeister 1L 35% 56 különböző gyógynövényből készült német gyártású gyomorkeserű. A 35%-os alkoholtartalmú italt általában jéghidegen, tisztán, vagy más komponensekkel keverve fogyasztják. 
További információ: https://www.jagermeister.com/hu-HU/termek

Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.

Íz keserű
Űrtartalom 1L
Alkoholtartalom 35%

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett értékelés.
Írja meg véleményét!