Termékek Menü

Wine Save bortartósító spray 1 db

Ár:
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
Wine Save bortartósító spray 1 db
Cikkszám: 9369999020415
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)

Leírás és Paraméterek

A Winesave

A Winesave a felbontástól számítva hetekig frissen tartja a megbontott bort. Az oxidáció és a nyitott bor romlása-öregedése az Ausztrál szabadalomnak köszönhetően már a múlté.
A Winesave íztelen és szagtalan, közömbös argon gázt tartalmaz, mely nehezebb a levegőnél.
Az üvegbe fújáskor réteget képez a bor felső felületén, oly módon mint egy 100%-os dugó lenne a boron, minden levegőt elzárva. Ez a módszer tökéletesen védi meg a felbontott bor szín és ízvilágának karakteres összhangját.
Borkedvelőknek:
A borkedvelőknek ez azt is jelenti, hogy akár csak egy pohárral is élvezheti legpatinásabb borát, nem fog kárba veszi egy cseppje sem az oxidáció miatt, mely egyébként abba a pillanatban elkezdődik, hogy a bort felbontotta. Nincsen többé kísértés, hogy az egész üveggel el kell fogyasztania, csak hogy ne kelljen kiönteni, ha már egyszer felbontotta.
Vendéglátóhelyek részére:
Azok a vendéglátó helyek, akik nemcsak egész palackkal, hanem pohárra is kínálnak minőségi tételeket, azok számára a Winesave egy tökéletes megoldás, hogy a kiszolgálást gazdaságosan működtessék és a minőséget vendégei részére folyamatosan fenntarthassák. Nincs szükségük nagy beruházást végezniük drága berendezésekre, melyek arra hivatottak, hogy megőrizzék a minőséget, hisz a Winesave gyorsan, hatékonyan és gazdaságosan használható e területen is, ráadásul nem foglal nagy helyet a pultban.

Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 04. 02.