Termékek Menü

Szállítás és fizetés

- Bemutatótermünkben az átvétel ingyenes 

- 25.000 Ft feletti vásárlás futárcéggel való kiszállítása ingyenes
- 18.000 Ft felett pick pack ponton való átvétel ingyenes
- 24.999 Ft-ig a kiszállítás díja futárszolgálattal országosan 990 Ft 

.

Személyes átvétel: Ingyenes

Postaköltség nélkül is átveheted csomagod, ha a személyes átvételt választod. Boltunk Budapesten a IX. kerületben a Közraktár u. 10. szám alatt található. Itt tudod átvenni személyesen rendelésed. Kérjük, minden esetben várd meg a visszaigazoló e-mailt a csomag átvehetőségéről!

OTP online bankkártyás fizetés:

OTP Bank rendszerén keresztül is kifizetheti megrendelését!
Válassza az OTP bankkártyás fizetési lehetőséget, fogadja el az aszf-et, kattintson a megrendelés gombra, majd rendszerünk átírányítja a bankkártyás fizetési oldalra. Töltse ki az adatokat, majd a jóváírás után autómatikusan vissza fogja irányítani oldalunkra.
 >>> További információkért kattintson ide <<<

 
Pick-Pack Pont-on csomagátvétel: 
A csomagot országszerte több helyen veheted át, a szállítás egységesen bruttó 790 forint. 18 000 forint felett a szállítás ingyenes!

Fontos információk:
A csomag maximális mérete és súlya: 60x60x60cm és 20kg.
Telefonszám megadásnál fontos az alábbi mintát megadni ellenkező esetben nem tud a rendszer sms-t küldeni a csomagátvételének időpontjáról. "36201234567"

>Pick-Pack Pont átvevőpontok megnézése<

A megrendelt árut futárral küldjük el az általad kiválasztott címre. A megrendelt árut 2, de  maximum 5 munkanapon belül küldjük. (A hétvégén leadott rendeléseket hétfőtől tudjuk átadni a futárszolgálatnak.) Fontos tudnod, hogy az általunk vállalt szállítási határidőkre vonatkozóan a beszállítókkal történt egyeztetést követően van lehetőség pontos információt adni. A webáruházban feltüntetett szállítási határidők tájékoztató jellegűek. Amint a csomagod megérkezett a kért pontra sms-ben kapsz értesítést. Kiértesítéstől számolva 5+5 napod van átvenni a rendelésed.
A számla ellenértékét az áru átvételekor is fizetheted – ilyenkor 290 forint utánvét-kezelési költséget számítunk fel. A futárnál készpénzes fizetésre van lehetőség. 

Házhozszállítás Sprinter Futárszolgálattal:
Szállítási díjunk Magyarországon egységesen bruttó 990 forint, amely csomagonként értendő, így érdemes egy alkalommal több terméket is megrendelned. 25 000 forint felett a szállítás ingyenes.
 

A megrendelt árut futárral küldjük el az általad megadott címre, hozzád a Sprinter futárszolgálat munkatársa érkezik meg. A megrendelt árut készpénzben a futárnak kell kifizetni.
A megrendelt árut 2, de  maximum 5 munkanapon belül küldjük. (A hétvégén leadott rendeléseket hétfőtől tudjuk átadni a futárszolgálatnak.) Fontos tudnod, hogy az általunk vállalt szállítási határidőkre vonatkozóan a beszállítókkal történt egyeztetést követően van lehetőség pontos információt adni. A webáruházban feltüntetett szállítási határidők tájékoztató jellegűek. Az ár tartalmazza a csomagolási költséget és az Áfát!
A számla ellenértékét az áru átvételekor a kézbesítőnek is fizetheted – ilyenkor 290 forint utánvét-kezelési költséget számítunk fel. A futárnál készpénzes fizetésre van lehetőség

A csomag átvétele előtt kérjük, minden esetben ellenőrizd a csomag külső és belső állapotát, az esetleges félreértések elkerülése végett!
Tájékoztatjuk minden kedves vásárlónkat, hogy szeszesital tartalmú csomagot kizárólag a 18. életévüket betöltött megrendelőinknek kézbesíthetünk!

Házhoz szállítás esetén a futár, személyes átvétel esetén az eladó - a megrendelő igazolását kérheti az áru átadása előtt.

Az üzletünkben lévő termékek árai eltérhetnek a webshopos áraktól, készletinformáció frissítés 3 óránként.