Termékek Menü
0

Szállítás és fizetés

Elérhetőség / raktárállapot magyarázat:

RaktáronHa a termék mellett ez jelenik meg az azt jelenti ,hogy a termék megvásárolható a boltunk Budapesten a IX. kerületben a Közraktár u. 10. szám alatt.
Rendelhető:Jelenleg nincsen raktáron az adott termék ,de ha gyorsan beszerezhető 1-4 munkanapon belül akár önnél lehet.
Szállítás alatt: Külföldről inportáljuk. Beszerzés alatt van a termék 2-8 hét is lehet.
Jelenleg nem rendelhető:Nincsen készleten és bizonytalan ideig nem várható.
Készlethiány:Készlethiányos a beszállítónál, bizonytalan ideig nem várható.

Személyes átvétel: Ingyenes

Postaköltség nélkül is átveheted csomagod, ha a személyes átvételt választod. Boltunk Budapesten a IX. kerületben a Közraktár u. 10. szám alatt található. Itt tudod átvenni személyesen rendelésed. Kérjük, minden esetben várd meg a visszaigazoló e-mailt a csomag átvehetőségéről!

OTP online bankkártyás fizetés:

OTP Bank rendszerén keresztül is kifizetheti megrendelését!
Válassza az OTP bankkártyás fizetési lehetőséget, fogadja el az aszf-et, kattintson a megrendelés gombra, majd rendszerünk átírányítja a bankkártyás fizetési oldalra. Töltse ki az adatokat, majd a jóváírás után autómatikusan vissza fogja irányítani oldalunkra.
 >>> További információkért kattintson ide <<<

Rendelési értéktől függően változik a szállítási költség:
 
 • 0-7499 forint között: 1690 forint
 • 7500-14999 forint között: 1390 forint
 • 15000-20000 forint között: 990 forint
 • 20000 forint felett ingyenes!

 

Pick-Pack Pont-on csomagátvétel: 
 
 
Rendelési értéktől függően változik a szállítási költség:
 
 • 0-5999 forint között: 990 forint
 • 6000-11999 forint között: 690 forint
 • 12000-17999 forint között: 490 forint
 • 18000 forint felett ingyenes!

Fontos információk:
A csomag maximális mérete és súlya: 60x60x60cm és 20kg.
Telefonszám megadásnál fontos az alábbi mintát megadni ellenkező esetben nem tud a rendszer sms-t küldeni a csomagátvételének időpontjáról. "36201234567"

>Pick-Pack Pont átvevőpontok megnézése<

A megrendelt árut futárral küldjük el az általad kiválasztott címre. A megrendelt árut 2, de  maximum 5 munkanapon belül küldjük. (A hétvégén leadott rendeléseket hétfőtől tudjuk átadni a futárszolgálatnak.) Fontos tudnod, hogy az általunk vállalt szállítási határidőkre vonatkozóan a beszállítókkal történt egyeztetést követően van lehetőség pontos információt adni. A webáruházban feltüntetett szállítási határidők tájékoztató jellegűek. Amint a csomagod megérkezett a kért pontra sms-ben kapsz értesítést. Kiértesítéstől számolva 5+5 napod van átvenni a rendelésed.

Házhozszállítás Sprinter Futárszolgálattal:
 
Rendelési értéktől függően változik a szállítási költség:
 
 • 0-7499 forint között: 1690 forint
 • 7500-14999 forint között: 1390 forint
 • 15000-20000 forint között: 990 forint
 • 20000 forint felett ingyenes!
   

A megrendelt árut futárral küldjük el az általad megadott címre, hozzád a Sprinter futárszolgálat munkatársa érkezik meg. A megrendelt árut készpénzben a futárnak kell kifizetni.A megrendelt árut 2, de  maximum 5 munkanapon belül küldjük. (A hétvégén leadott rendeléseket hétfőtől tudjuk átadni a futárszolgálatnak.) Fontos tudnod, hogy az általunk vállalt szállítási határidőkre vonatkozóan a beszállítókkal történt egyeztetést követően van lehetőség pontos információt adni. A webáruházban feltüntetett szállítási határidők tájékoztató jellegűek.Az ár tartalmazza a csomagolási költséget és az Áfát!

A csomag átvétele előtt kérjük, minden esetben ellenőrizd a csomag külső és belső állapotát, az esetleges félreértések elkerülése végett!
Tájékoztatjuk minden kedves vásárlónkat, hogy szeszesital tartalmú csomagot kizárólag a 18. életévüket betöltött megrendelőinknek kézbesíthetünk!

Házhoz szállítás esetén a futár, személyes átvétel esetén az eladó - a megrendelő igazolását kérheti az áru átadása előtt.

Az üzletünkben lévő termékek árai eltérhetnek a webshopos áraktól, készletinformáció frissítés 3 óránként.