Termékek Menü

Ratio Eight Coffee Maker - White / Walnut Filterkávé Készítő

Ár:
260.210 Ft (204.890 Ft + ÁFA)
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
Ratio Eight Coffee Maker - White / Walnut Filterkávé Készítő
Cikkszám: CFFAR00210
Elérhetőség: Pillanatnyi készlethiány
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A Ratio Eight egy csúcsminőségű háztartási kávéfőző. Rendkívül könnyen használható, kiváló minőségű anyagokból készül, és nagyon pontos filterkávé rendszerrel rendelkezik.

Verzió: Fehér / Dió / BPA-mentes kopolimer tartály


Könnyen kezelhető

A Nyolcadik arányt az egyszerűség szem előtt tartásával tervezték. Egy gombnyomással működik - egyszerűen öntsen bele vizet, tegyen őrölt kávét a szűrőbe, és nyomja meg az egyik gombot. Nincs szükség a gombok programozására.

A Arány segítségével 500 ml-től 1,3 literig főzhet. Csak töltsön vizet a kívánt szintre, és öntse a szűrőbe az arányos kávét. Az arány kompatibilis a 6, 8, 10 csésze Chemex papír szűrőkkel és a rozsdamentes acél Able szűrővel. Ajánlott kb. 6 g kávé fogyasztása minden 100 ml vízre. A főzési folyamat elindításához egyszerűen kattintson egy gombra, és várjon 4-7 percet, a víz mennyiségétől függően.

Tervezés

A Nyolcadik arányt szintén úgy fejlesztették ki, hogy kellemes legyen a szemnek. A formatervezés minimalista és modern, párhuzamosan helyezkedik el a kiváló minőségű, tökéletesen illeszkedő anyagok felhasználásával. A test fröccsöntött alumíniumból készül, éles, fényes, fehér porréteggel, a keret prémium fa (dió). Ebben a pontos modellben a víztartály BPA-mentes, élelmiszer-biztonságos kopolimerből készül. A Nyolc Arány azonban kézzel fújt belső vonalakkal fog jönni. Ez azt jelenti, hogy a tartályt soha nem szabad kitéve a hidegvíz átadásától eltérő lépésnek, amely a melegvíz utólagos kitettsége nélkül szolgálja funkcióját.

A készlet tartalmaz egy broszilikát üvegből készült kézzel fújt kancsóot. A Nyolcadik arány mágnest használ a kancsóban annak megállapítására, hogy biztonságos-e a forró víz leadása. Ez megvédi a gépet a véletlen kiömléstől. A kancsó fedéllel rendelkezik, amely hosszabb ideig tartja a főzés hőmérsékletét.

A Ratio Eight-ot az USA-ban, Portlandben tervezték és összeszerelték.

Pontos sörfőző rendszer

Megfelelve az SCA előírásainak, a Ratio Eight kávét főz 93 Celsius fok körül.

A hányados egyedülálló a sörfőzési folyamatban is. Az első, virágzó szakaszban a kávédaráló kezdetben telített a gázmentesítéshez. Utána ott van a főzési szakasz (Brew). Az egyes lépések idejét automatikusan beállítják, a víz mennyiségétől függően. Az előlap LED-lámpái tájékoztatják Önt a folyamatról.

A zuhanyfej egy másik egyedi elem. A víz rozsdamentes acélból készült, több lyukú zuhanyfejön átáramlik, amelynek célja a talaj közötti egyenletes eloszlás. Ennek eredményeként a kávé megfelelő extrahálással és jobb ízű.

A csomag tartalmazza:

- Nyolc arány kávéfőző,
- Üveg kancsó szilikon fedéllel,
- 4 papírszűrő,
- Mossa az üveget,
- Mikroszálas törölköző.


Ne felejtsd el a szűrőket! Javasoljuk, hogy kerek vagy négyzetes Chemex szűrőket vagy Able Kone szűrőket szerezzen be.

Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.

Szín fehér
Célja itthon
Szélesség 23 cm
Magasság 34,3 cm
Teljesítmény [W] 1600

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett értékelés.
Írja meg véleményét!