Termékek Menü

Dekorációk

A dekoráció legalább annyira fontos, mint az, milyen ínyencséget teszel az asztalra, mivel töltöd meg a vendégek poharát. Csempéssz stílust a kiegészítőkbe, és biztosan felejthetetlenné varázsolod az ünneplést. Mi más is lehetne a cél, mint egy olyan party, születésnap vagy babalátogató, amelyet évek múlva is vidáman idéztek fel?
Lampiont, girlandot vagy dekorációs anyagot használj inkább? A bulihely sok mindenben meghatározza a lehetőségeid, de, mégiscsak te döntesz. Nincs hova felfüggeszteni? Egy színes „Boldog születésnapot!” felirat bárhol könnyen rögzíthető, ezen kívül az ajtó- és ablakfelületeket se felejtsd el. Lehetsz vicces és komoly, a hangulathoz megfelelően öltöztesd fel a rendezvény terét. Alakítsd a bejáratot hűtővé egy poszter segítségével, vagy halloweenkor ragaszd tele az üveget véres kezekkel. Babalátogatót szervezel? Legyen játékos és vidám, húzz ki alkalomhoz illő színes girlandot. Ha nem tudsz dönteni a kék és rózsaszín között, zöldet is választhatsz!
Apró díszítőkövekkel a családi ünnepségek hangulatát is megemelheted. Hagyd magad elveszni a részletekben, és, ha úgy adódik, hogy jókedv-generátorra van szükséged, egy konfetti ágyúval a kisebbeket már biztos magad mellé állíthatod!
A ruházatodban igényes vagy, igaz? Tedd stílusossá az ünneplést is egy hozzátok illő dekorációval!

Rendezés:
Nézet: