Termékek Menü
0

Gépek, kellékek

Ha te szeretnéd kézben tartani a lufi dekoráció elkészítését, szerezz be minden szükséges eszközt. A megfelelő gépek, kellékek segítségével időt és bosszúságot takaríthatsz meg magadnak az egyébként is zsúfolt felkészülésben! Neked a rendezvényszervezés nemcsak hobbi? Profi módon dolgozhatsz, és a legkülönfélébb méretű, formájú, színű darabokat gyorsan felfújhatod.
A gumi léggömbök mellett a héliummal töltött lufik hódítanak legjobban a születésnapi partykon, céges ünnepségeken és családi összejöveteleken. Eldobható hélium palackkal és megfelelő reduktorral neked sem okoz gondot majd, hogy a legnépszerűbb formákat és lufi szetteket állíthasd össze. A kisebb munkákat kézi fújóval megoldhatod, de ha több száz léggömb vár rád, csak egy elektromos lufifújó vagy reduktor segítségével birkózol meg vele megfelelő időn belül. A gépek, kellékek professzionális munkavégzést biztosítanak neked.
Gondolj a lufi tartósságára is! Nyomj a pumpa segítségével Hi-float gélt a léggömb belsejébe, így hosszabb ideig magában tartja a levegőt. Ha a héliumos változat mellett döntesz, gondoskodj a lufi megfelelő záródásáról is, hiszen ez a típus még jó hegesztés mellett is érzékeny a külső hatásokra!

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
290 Ft
Rendelhető
18.160 Ft
Rendelhető
68.100 Ft
Rendelhető
36.820 Ft
Rendelhető
76.470 Ft
Rendelhető
8.880 Ft
Raktáron
1.050 Ft
Rendelhető
30.200 Ft
Rendelhető
1.370 Ft
Raktáron
40 Ft
Rendelhető
120 Ft