Termékek Menü

Lánybúcsú

Van, akinek titkos rettegés, másnak pedig titkos vágy a vetkőzős fiú, mégis a lánybúcsú ennél sokkal izgalmasabb és viccesebb is lehet! A sejtelmes tárgyak és feladatok teszik igazán emlékezetessé ezt az estét. Még az sem baj, ha az apró meglepetés nem szexi, és ráadásul haszontalan is.
A kínos helyzetek helyett inkább ünnepeljetek együtt. A lánybúcsú kitűnő főpróba a menyasszonynak a nagy naphoz, itt az ideje, hogy kitűnjön a barátnők közül. Hogy ehhez világító nyuszifület vagy mini cowboy kalapot, esetleg a klasszikussá vált tiarát illesztitek a fejére, csak rajtatok múlik. A látványos, vicces nyakfüzérek és az „Elkelt!” vállszalagok még inkább felkelti majd a figyelmet a lánybúcsún. A közös ünneplésbe vidám idegeneket is bevonhattok, és akár átkerülhet az ara kalapja egy jóképű, bájos ismeretlen fejére is.
Szerezzetek be több fejdíszt is: a lánybúcsú főszereplője egyik pillanatban angyali hölgyként tekint az érdeklődőkre, a másikban már ördögi szarvakkal világít.
A lánybúcsú programja igazi fejtörést okoz, pedig a legegyszerűbb tárgyaknak és kellékeknek köszönhető majd a felpörgött hangulat is. Mindegy, hogy rózsaszín bilincset vagy dobókockát, esetleg combcsipkét csempésztek a feladatok közé, tökéletes lesz és felejthetetlen. Pimaszkodni is szabad, minden lánybúcsús kiegészítő ezt támogatja!

Rendezés:
Nézet: