Termékek Menü

18+ termékek

Mit tegyél azért, hogy a legény- vagy lánybúcsú tényleg más legyen a megszokott hétvégi bulizásoknál? A 18+ termékek varázsolják pikánssá és szórakoztatóvá az utolsó hivatalos szingli éjszakát, te és a barátaid pedig a fergeteges, felizzott hangulatot biztosíthatjátok ehhez!

Szeretnéd igazán meglepni az ünnepeltet, talán még kissé vicces helyzetbe is hoznád? Találj ki olyan játékokat, amelyek valóban róla szólnak, de csempéssz bele egy kis erotikát, szabadszájúságot és felszabadult vidámságot. A Ki iszik a végén remek hangulatgenerátor, a Kortyolj vagy vetkőzz pedig egyértelműen kiadja a 18+ termékek egyik legfontosabb mottóját: lazulj el, és érezd magad jól, ez a te estéd!

A dekorációval az egész csapatod felkészítheted erre a fantasztikus hangulatra. Erotikus formájú szívószálakat, szendvicspálcikákat és meghökkentő konfettiket tegyél a díszletbe, ezen még a szerényebb ünnepeltek is nagyot nevethetnek! Az alkalmi lufikkal pedig csatázhattok egy hatalmasat a party végén.

Válassz igazán nőies vagy nagyon macsós 18+ termékeket, de akár olyan meglepetést is odacsempészhetsz a menyasszony, vőlegény ölébe, amely egy közös, izgalmas estét vetít előre. A világító dobókockák, erotikus jégkockatartók és vagány kötények nem fognak megporosodni, biztos lehetsz benne.

Rendezés:
Nézet: