Termékek Menü

Lánybúcsú, legénybúcsú

Az utolsó este tényleg megérdemli, hogy emlékezetessé váljon! A legénybúcsú, lánybúcsú viccesen és lazán vet véget a szingli életnek. Csempéssz ebbe az éjszakába egy kis pimaszságot, rengeteg nevetést, vidám és izgalmas játékokat – a 18+ termékekkel még inkább felpörgetheted a baráti társaságod hangulatát!
Mutasd meg a menyasszonynak, vőlegénynek, milyen lenyűgözőek egy alkalmi jelmezben. A klasszikus tiara helyett választhatsz rendhagyó megoldást is, például egy rózsaszín cowboy kalappal és egy erotikus formájú pálcikával biztos nem marad észrevétlen az ünnepelt. A férfiak eleganciájából is el lehet engedni egy keveset: I am sexy and I know it! nyakkendőben vagy egy meztelen felsőtestes kötényben lehet igazán emlékezetessé tenni a közös partyt!
Alakítsd a dekorációt lánybúcsú, legénybúcsú stílusban, így bárhol is találkoztok, azonnal indulhat a buli. Erotikus formájú lufik vagy szórakoztató feliratok, sok-sok konfetti – ezeket érdemes a búcsúpartyra is magaddal vinni. Az alkalmi koktélpálcikáknak és szívószálaknak egyedi és igazán színes kellékként ott a helyük minden lánybúcsún. A szórakoztató jégkockákkal pedig elnyújthatóak a legénybúcsús közkedvelt játékok – és még egy újabb italkör is belefér az estétekbe!

Rendezés:
Nézet: