Termékek Menü

Fejfedők, fejdíszek

Ne vessz el mindig az apró részletekben, elég csak egy fejfedő vagy fejdísz, és máris fantasztikus karakter lehetsz egy buliban. Tökéletes kiegészítő, hangulatos darab. A fejfedőkkel alakíthatsz akár mexikóit, vagy pilótát, de abban is biztos lehetsz, hogy mindenki felismer, ha Napóleon jellegzetes sapkájában jelensz meg, még csak francia akcentust sem kell szimulálnod.
Nincsen király korona nélkül – ha ezt nem tartod szem előtt, valószínűleg a társaságod is jelzi feléd, hogy valamiért nem teljes az öltözéked. Sosem lehet kinőni ezeket a jelmezeket, ha felnőttként választod, akkor is tedd bátran a fejedre!
Természetesen elsősorban nem a komolyságé a főszerep, a boszorkányos, cowboyos, gengszteres örök darabok mellett a söröskorsó forma is népszerű. Egy céges bulin vagy búcsúparty, ha nem száműztök minden nagyra becsült fejdíszt, remek ötlet hangulatfelelősnek kinevezni ezeket a vicces fejfedőket! Szilveszteri és születésnapi bulikba pedig mindenképp vigyetek magatokkal külön erre az alkalomra készített sapkákat!

Rendezés:
Nézet: