Termékek Menü

Álarcok,maszkok

Képzeld el, hogy bárkinek a bőrébe bújhatsz! Egy lenyűgöző álarcban, maszkban talán még a barátaid sem ismerned rád – miért is baj, hiszen pont ez a cél! Kipróbálnád, milyen félelmetesnek lenni, vagy a nem hétköznapi karakterek vonzanak? Esetleg gyerekkorodban mindig a kisebb szerepek jutottak neked, és fekete álarcban szívesen belekarcolnál már az asztalba egy Zorró-jelet? Most nem a mesék világában, hanem a valóságban lehetsz te a partyzó társaság közepe.

Farsangi időszakban az egész családod beveheted az ötletelésbe, de itt az ideje, hogy rávedd a barátaidat is egy közös mókára. Biztosan elkel a bevarrt szájú figura, vagy a zombi apuka. Ha igazán ütős belépőt tervezel, válassz egy sötétben is világító álarcot. A kezdeti döbbenet után már közösen nevettek a félelmetes maszkon, a buli pedig ebben a felpörgetett hangulatban folytatódhat tovább!

Megakad a tekinteted a világhíres karnevál szemmaszkokon? Fantasztikus pompát, ünnepélyt és vidámságot sugároznak! Ezt mind magaddal hozhatod egy partyra, ha szemmaszkot öltesz magadra kiegészítőként. Az ezüst-arany mellett a színes festések is különlegesek, pillangó formával vagy tollal kiegészítve pedig valóban egyedülálló megjelenést nyújtanak!

Rendezés:
Nézet: