Termékek Menü

Jelmezek Kiegészítők

Képzeld el, hogy legízletesebb falatokat készítetted össze, és minden a terv szerint halad, a buli hangulata mégsem az igazi. Jelmezekkel, kiegészítőkkel most bárhol felpörgetheted a jókedvet! Jack Sparrow kapitány, vagy egy sötétben világító arcú figura még a céges búcsúpartykat is felejthetetlenné teszi. Rejtsd egy titokzatos maszk mögé az arcod, köss egy csokornyakkendőt, vagy teríts magadra egy palástot – egy jó kiegészítővel te lehetsz a buli arca.
Mi teszi felejthetetlenné a születésnapokat, a szilveszteri évzáró lazítást, vagy a lánybúcsúkat? A részletek! Válassz magadnak jelmezt, kiegészítőket, hogy a legvidámabb oldaladat villanthasd fel! Ne csak álmodozz a zöld parókáról, vagy egy vagány színű kontaktlencséről, szerezd be ezeket, mert igazi hangulatfelelősök.
Nem emlékszel, milyen felsőt viselt Elvis, a rock and roll király? A kínálatban most megtalálod a teljes kollekciót. A film- és mesehősöket azonban te magad is alakíthatod egy vicces kiegészítővel: legyél félelmetes zombi, vagy tudálékos kutató! Születésnapra válassz bulis szemüveget, üzenj az ünnepeltnek egy egyedi nyakkendővel!
A jelmezek, kiegészítők igazi party kellékek, azzá válhatsz, akivé szeretnél! Találd meg a saját és a gyereked izgalmas jelmezét ebben a hatalmas választékban!

Rendezés:
Nézet: