Termékek Menü

Monterosa őrölt nyerskávé zöld kávé 500g

Ár:
3.120 Ft (2.457 Ft + ÁFA)
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
Monterosa őrölt nyerskávé zöld kávé 500g
Cikkszám: CFFBN111141
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 6.240 Ft/Kg
Gyártó: Monterosa
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-06-17

Leírás és Paraméterek

Természetes és egészséges fogyás
A ZöLD KáVéBAB kivonata egy különleges táplálék a természetes és egészséges fogyáshoz. Kizárólag MAGAS MINŐSéGŰ, nyers, pörköletlen zöld kávébab őrleményt tartalmaz, mely minden egyes dobozban 50% CHLOROGéNSEV összetétellel rendelkezik, ami a természetben előforduló 3,4,5, kaffeoylquinic sav keveréke.
A ZöLD KáVéBAB napi adagja kevesebb koffeint tartalmaz mint egy csésze kávé, ami mintegy 15 - 23 mg szemben egy átlagos pörkölt kávéval, ami 100 -150 mg koffein-t tartalmaz.
A CHLOROGéN SAVAK csak a nyers ZöLD KáVéBABBAN vannak jelen, és nem találhatók meg a hasonló, aromás kávébabban, köszönhetően a pörkölési folyamatnak, melynek során az keserű íze miatt eltávolítják.
Ez az egyedülálló és erős CHLOROGéN sav támogatja az egészséges testsúlyt, test zsír szintet, szív-és érrendszeri működést valamint a normális vércukor szintet.
A ZöLD KáVéBABNAK nincs íze, vegetáriánus kapszulában található és könnyű lenyelni.
A ZöLD KáVéBAB
KIEMELT EGéSZSéGüGYI HATáSAI:
TESTSúLY KONTROLL.
Főként azoknak jelenthet nagy segítséget a klorogénsav tartalom miatt, akik keveset esznek mégis híznak. A kávébab a lassú anyagcsere ellen hat, javítja a sejtek mikro-keringését. A kávébab csökkenti a táplálékunkkal bevitt szénhidrátok szervezetünkben történő zsírrá alakulását, ez azért fontos tény, mert a túlsúly egyik legfőbb felelősei a szénhidrátok, nem csak a zsírok. Amennyiben a szénhidrátok egy része nem tud zsírrá alakulni, akkor a szervezet hozzányúl a tartalékainkhoz, ami nekünk sikerélményt fog adni, ugyanis a hatás mérhető lesz.
* EGéSZSéGES VéRNYOMáS, SZíV-éS éRRENDSZERI funkció.
Támogatja az egészséges vérnyomást és homocisztein szintet valamint a véredények funkcióját és annak integritását. A Chlorogenic sav, mint a Zöld Kávébab természetes összetevője, alacsony sűrűségű lipoproteinkhez kötődik (LDL koleszterin) és megvédi őket az oxidációtól, egyfajta szív-védő antioxidánsként működve.
* ANTIOXIDáCIó:
A nyers, feldolgozatlan és pörköletlen kávé babok magas arányban tartalmaznak polifenol antioxidánsokat, hogy ezzel kordában tartsák az erős szabadgyököket. A CHLOROGéN SAVRóL még érdemes tudni, hogy az elismert zöld teánál 10- szer ERŐSEBB ANTIOXIDáNS védőhatással rendelkezik. így a szervezetünket minden pillanatban ostromló szabadgyökök ellen is hatásos fegyvernek bizonyul.
* EGéSZSéGES VéRCUKOR SZINT:
Tény, hogy a szervezetünk étkezéseink alkalmával a táplálékaink szénhidrát tartalmát glükózzá alakítja. A glükóz a szervezetünkben vércukorként terjed a vérárammal együtt. Vércukor szintünket szervezetünk állítja be, ha ez a szint magas, a májunk a feleslegesnek ítélt cukrot zsírrá alakítja. A zsírt felhalmozzuk, mely energiaraktárként üzemelhessen, majd ha a normál szintre csökken a vércukor szintünk, akkor a szervezet ehhez hozzányúl és fedezi energiaigényét.
A több évtizedes kutatások alapján elmondható, hogy a CHLOROGéNSAV BLOKKOLJA az úgynevezett glükóz-6-foszfatáz enzim működését, amely a véráramba juttatott cukor szintjét szabályozza. így a klorogénsav korlátozza a véráramba jutó cukor mennyiségét.
Ez azért kulcsfontosságú, mert minél több a cukor a vérben, a szervezet annál több inzulint termel. Attól függetlenül, hogy az inzulin rendkívül fontos a szervezetünk számunkra, nem jelenti azt, ha túl sok van belőle, az jó, hiszen ha túl magas az inzulin szintünk, akkor a zsír nem ég el a szervezetben, hanem raktározódik a zsírsejtekben. Ebből következik, hogy a túl magas inzulin szint túlsúlyhoz vezethet, mivel rontja az anyagcsere hatásfokát.
 

Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett értékelés.

Értékeld ezt a terméket és/vagy Írd meg a véleményed róla!Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

Termék címkék: baristáknak