Termékek Menü

Hario Mini kézi kávédaráló

Ár:
11.030 Ft (8.685 Ft + ÁFA)
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
Hario Mini kézi kávédaráló
Gyártó cikkszám: 4977642707405
Cikkszám: CFFDRL111125
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Hario
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-11-04

Leírás és Paraméterek

kézi őrlő, kerámia tárcsával
Hario Mini Mill kézi őrlő, kerámia tárcsával
A japán Mini Mill őrlő segítségével a törökös púderfinomságú őrleménytől kezdve a filteres kávékhoz szükséges durvább őrleményig mindent be lehet állítani. A szemes kávét két őrlőtárcsa között őröljük meg, az egyik a géptestre van rögzítve, a másik pedig egy tengelyen forog. A Hario kézi őrlő ugyanazon elven működik, mint a vendéglátásban használatos profi társai, azzal a különbséggel, hogy az őrlőtárcsát nem motor, hanem a kávékészítő forgatja.
Előnyei:
kis méretének köszönhetően utazáshoz is ideális, modern, fiatalos dizájn,
az őrleményfinomság másodpercek alatt állítható,
az őrleménytároló egyben mérőedényként is használható.
A kávéőrlő tulajdonképpen úgy működik, mint egy kisméretű malom, ahol az őrlőtárcsák a malomkövek. Ha a felső őrlőtárcsát közelítjük az alsóhoz, egyre finomabb őrleményt kapunk. Ez a megoldás két szempontból is szükséges:
Csak így érhető el, hogy az őrleményfinomság kellően egységes legyen. Ha "össze-vissza" őrleménnyel dolgozunk, amiben keverednek a finomabb és durvább szemcsézetű kávészemek, a kávé kivonatolása részleges lesz.
Csak így oldható meg, hogy az őrlési finomság nagy érzékenységgel legyen állítható, módosítható. Ez teszi lehetővé, hogy az adott őrlőt különböző készítési technológiákhoz és különböző tulajdonságú kávékhoz tudjuk beállítani, majd szükség esetén utánállítani.
A Mini Mill rendkívül gyorsan, akár másodpercek alatt átállítható egyik őrleményfinomságból a másikba, így könnyen váltogathatjuk a kávékészítési technológiákat.
 

Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett értékelés.
Írja meg véleményét!