Leírás és Paraméterek
A Cafe Press egy japán gyártó, a Hario elegáns french press kávékészítője.
A Cafe Press tejhabosításra is használható cappuccino vagy latte készítéséhez.
A legfontosabb dolog a felmelegített tej (de nem főzve, annak körülbelül 60–65 fok legyen), mivel ez a legédesebb és könnyen habosítható.
Miután a tejet a Cafe Pressbe öntöttük, a dugattyúval körülbelül egy percig meglehetősen erőteljesen felverjük.
Húzza ki a dugattyút, és keverje meg, óvatosan koppintson az asztalra a kancsót, hogy ne válasszon szét a tejet és a habot, majd öntse a tejet a kész kávé csészébe, és otthonában kényelmesen élvezze az ízletes cappuccino ízét!
Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.