Termékek Menü

Handground fehér kézi kávédaráló

Ár:
59.113 Ft (46.546 Ft + ÁFA)
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
Handground fehér kézi kávédaráló
Cikkszám: CFFAR00388
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-08-17

Leírás és Paraméterek

Itt van a Handground új verziója - a továbbfejlesztett kávédaráló jobb kalibrálást és következetesebb őrlést kínál.

A kávédaráló készítésénél a projekt finanszírozásának módja miatt kiemelkedik a tömegből - a Kickstarter több ezer támogatója támogatta.Tervezés
Ami először felhívja a figyelmet, az a daráló oldalára szerelt fogantyú. Ez lehetővé teszi a természetesebb mozgást, és az alap alján lévő gumi betéttel együtt jó tapadást és gyors csiszolást tesz lehetővé. A garat 100 g babot tartalmazhat. Ráadásul le van zárva, így a bab nem fog kiugrni belőle őrlés közben. Az alap üvegből készül, amely megakadályozza a statikus és ragadós alapokat.

A garat, a fedele és a szabályozó gyűrűk műanyagból készültek. Van még egy fém fogantyú és egy fából készült gomb. Az alap előállításához üvegből készültek. A fúrókerámia kerámia.

Őrlés
A daráló szíve egy 40 mm-es kerámia burr. A durvaság kényelmes módon állítható be - a gyűrű segítségével a garat alatt. Ehhez nem kell csavaroznia ki az elemeket!

Csak forgassa el a számozott gyűrűt az 1-es beállításra, hogy készítsen egy eszpresszódarát vagy 8-at a French Press számára. Az egyes számok között egy lépés található összesen 15 durvaság-beállításnál. A tengely három helyen fém perselyekre van felszerelve, hogy stabilan maradjon csiszolás közben, és kiküszöbölje a burródást.

Szín: Fehér

Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett értékelés.
Írja meg véleményét!