Termékek Menü

GVine Gin Nouaison 0,7L 43,9%

Ár:
13.000 Ft (10.236 Ft + ÁFA)
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
GVine Gin Nouaison 0,7L 43,9%
Cikkszám: GIN070111157
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 18.571,43 Ft/L
Kapható választék:
Ajándék zacskó választás::
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-05-31

Leírás és Paraméterek

G'vine Nouaison Gin: Míg a legtöbb gin gabonából készül, a G'vine ezzel szemben szõlõbõl készült párlat, mint amilyen volt az elsõ történelemben is jegyzett ,,boróka"" szesz a XIII. században.
Franciaország Cognac régiója ad otthont az évszázadosan bevált lepárlási eljárásoknak, és a növekvõ Ugni Blanc szõlõ fajtának, aminek közismert lepárlási tulajdonságai: a magas savtartalom és semleges íz.
A szõlõt szeptemberben szüretelik, azonnal préselik és bort készítenek belõle. Ezután négyszer desztillálják az oszlopos lepárlókészülékben és az eredmény a semleges ízû szõlõ szesz, ami 96,4 %os.
Ellentétben a hagyományos gabonapárlatból termelt ginnel, a szõlõ párlat sokkal selymesebb, simább, testesebb és egy teljesen új íz élményt nyújt a szájban. A szõlõ virágok évente egyszer, június közepén virágzanak. A szõlõhegyen ilyenkor hihetetlen virág és gyümölcs illat terjeng. Ez a drága és kényes virág csak pár nappal az érlelés elõtt kerül bele a kézzel válogatott szõlõszemek közé, hogy megõrizze lelkesítõ és lenyûgözõ illatát. A virágot gondosan áztatják a szõlõ szeszben, és így pár nap alatt eléri a legjobb minõséget. Az infúzió és a desztilláció firenzei kisüstben megy végbe. A 9 növény és gyümölcs a tisztaság, illat és gyógyító hatás miatt lett kiválasztva, a világ minden tájáról. Ezek a következõk: szerecsendió, kubebabors bogyó, gyömbér gyökér, édesgyökér, borókabogyó, szõlõvirág, lime, koriander, zöld kardamom, cassia kéreg. Utolsó lépésként, a szõlõ virágot, a növényi párlatokat, és a szõlõ szeszt a legtökéletesebb arányban keverik és kisüstben háziasítják. A kapott eredmény: a G'vine, az elsõ gin szõlõbõl a szõlõ virág fõszereplésével.

Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett értékelés.
Írja meg véleményét!

Neked ajánlott termékek