Termékek Menü

Gőzölt dió extra kényelmes kialakítású kávétömörítő fa nyél Tadamm

Ár:
4.850 Ft (3.819 Ft + ÁFA)
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
Gőzölt dió extra kényelmes kialakítású kávétömörítő fa nyél
Cikkszám: MP704
Elérhetőség: Pillanatnyi készlethiány
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A Tadamm kávétömörítő gőzölt dióból készült kávétömörítő nyelei jelentősen eltérnek egymástól erezetben és színében is. A fa gőzölésével lehet a színvariációkat elérni, gyakorlatilag ezzel lehet megérlelni a fát, ezzel a technológiával a tamper nyelek egy állandó megjelenést biztosítanak.
A gőzölt dió extra kényelmes kialakítású kávétömörítő fa nyél nagy szép és sötét, feketés csíkos

A kávé tömörítő nyelek eltérhetnek egymástól, gyakorlatilag nincs két egyforma tamper nyél hiszen ezek a nyelek kézműves termékek és a kidolgozásuk, megmunkálásuk is kézzel történik. Ezért minden tömörítő nyél egy picit más de ebben rejlik a termék egyedisége, szépsége is.
Miért válaszd a Tadamm tamper nyeleket? Mert:
A tamper nyelek felülete tükörsima nem szálkás nem érdes a fogása nagyszerű és a méretbeli kialakítása is tökéletesen megfelel a kávé tömörítéshez, egyszóval a baristák álma a Tadamm tömörítő nyél.
Kézbeillő, kényelmes kialakítás - egy rosszul illeszkedő tömörítőnek nem csak kellemetlen a használata, de bőrkeményedést, vagy akár csuklósérülést is okozhat.
A baristának a tamper olyan mint vasútnak a sín. Egész nap együtt dolgoznak, folyamatos együttműködésben vannak. Ezért nem mindegy, hogy milyen eszközt tartasz egész nap a kezedbe. Nincs kipárolgása, nincs káros anyag belégzés, valamint a bőröddel érintkezve nem jut semmilyen toxikus vegyület a szervezetedbe.
A Tadamm tömörítő nyél vásárlói környezettudatosak, mert természetes anyagokkal veszik körül magukat. Nem az a drága, ami ma sokba kerül, hanem az, ami holnap sok bajt okozhat. Egyre több az ipari katasztrófa és egészségi ártalom. Nem fenntartható irány, az iparnak meg kell találnia minden műszaki feladatra a környezetbarát megoldásokat!
 A tamper nyeleket egy márkajelzéssel ellátott újrahasznosítható kartondobozban, 100% pamut vászonzsákban fogod megkapni, ami fagyapottal lesz kibélelve. A biológiailag lebomló csomagolóanyaggal igyekszem környezettudatos magatartást tanúsítani.

A kávé tömörítő nyél hossza        7 cm
max. szélesség   4 cm

Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett értékelés.
Írja meg véleményét!