Leírás és Paraméterek
A Hario kancsó hideg kávé főzéshez készült. Kíváncsi, milyen a hideg kávé? A hideg főzés olyan kávé, amelyet úgy készítünk, hogy őrölt babot hideg vízben néhány órán át áztatunk. Az így főzött kávé nagyon finom ízű, alacsony keserűséggel és több napig tárolható.
Tervezés
A kancsó egyszerű, elegáns és kiváló minőségű anyagokból készül. Üvegkancsóból és fedéllel ellátott acélszűrőből áll. A finom szűrő tartja a talajt belül, ami tiszta főzést eredményez. A karbantartás egyszerű, mivel a szűrőt ki lehet venni. Az üveg része Japánban, míg a szűrő Kínában készül. A gyakorlati kapacitás 1000 ml.
Hogyan készítsük el a sört?
A Cold Brew elkészítéséhez öntsön bele 5-6 g őrölt kávét a szűrőbe minden 100 ml hideg víz után. Teljes kancsó főzéséhez öntsön 60 g kávét a szűrőbe, és adjon hozzá 1000 ml hideg vizet. Hűtse le a kancsót 8 - 20 órán keresztül (javasoljuk, hogy kísérletezzen a főzési idővel). Kész!
Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.