Termékek Menü

Diplomático Mantuano + Exclusiva mini rum 0,7L+0,05L 40%

Ár:
10.960 Ft (8.630 Ft + ÁFA)
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
Diplomático Mantuano + Exclusiva mini rum 0,7L+0,05L 40%
Cikkszám: S000437
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 14.613,33 Ft/L

Leírás és Paraméterek

A Diplomatico rumok címkéjén Don Juancho, - egy helyi nemes ember, azaz mantuano - látható, aki a 19. század végén sokat utazott a Karib-térségben, és szenvedélyesen gyűjtötte a különböző párlatokat. A helyiek nagyon kellemes stílusú, sima embernek ismerték, barátait pedig gyakran kínálta a "Nagykövet úr készletéből" ("Ambassador's Reserve"). A Diplomatico tehát nevében és karakterében is Don Juancho személyiségét követi.

A Diplomatico Mantuano-ban olyan rumok is vannak, amelyet 8 évig érlelnek. Ettől egészen érett és sima lesz, nagyszerűen fel lehet használni koktélokban, de magában is bátran fogyasztható. Legfiatalabb összetevője 2-3 év körül lehet, mivel - egészen egyedülálló módon- Venezuelában minimum két évig kell hordóban érlelni a rumot, ahhoz hogy kiadhassák. Amerikai fehér tölgyfa-, használt bourbon-, és használt single malt hordóban érlelik.

Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.

Űrtartalom 0.75L
Alkoholtartalom 40%

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett értékelés.
Írja meg véleményét!