Leírás és Paraméterek
A Vermut del Professore prémium kiadása amelyet 2013-ban gyártottak és már korábban tőzeges Islay whiskyhez használt hordókban érleltek. Ebből az idősebb vermutból csak 337 palack készült az Antica Quaglia lepárlóüzemben. Bársonyos, puha, és enyhén füstös ízjegyekkel.
MÓDSZER ÉS GYÁRTÁS
A Classico-val a cél az volt, hogy újjáépítse a 19. század elején Olaszországban született vermut stílusát. A bort, az alkoholt és a gyógynövényeket és a fűszereket a vermuthoz keverő recept és módszer nagyon bonyolult és bonyolult. A vermut alapja egy Moscato Bianco Langarolo bor, amelyhez tiszta és aprólékosan finomított alkoholt adnak hozzá, valamint mintegy tizenöt különböző aromás és gyógynövényt gyűjtöttek össze a Torinót körülvevő alpesi lejtőkből. A vermuthoz hozzáadott cukor minimálisan finomított, természetes nádcukor.
TASTING MEGJEGYZÉSEK
A Vermut Classico Tradizionale luxus borostyán színe Marsala-ra emlékeztet, és az orrban lévő aromák az édesgyökér és az abszint keserűsége, a szárított szalma, a mahagóni és a teafúzió között ingadoznak. Az alkohol ízének és a folyamatos keserűségnek a gyógyászati minősége egyensúlyban marad a fűszernövények és fűszerek frissítő ízével, és kiegészül a gyömbér és a citrushéj édesebb jegyzeteivel, így a Vermut kissé keserű és enyhén édes..
Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.