Termékek Menü

Cinzano Extra Dry vermut 0,75L 14,4%

Ár:
2.280 Ft (1.795 Ft + ÁFA)
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
Cinzano Extra Dry vermut 0,75L 14,4%
Cikkszám: VAC075111153
Elérhetőség: Pillanatnyi készlethiány
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 3.040,01 Ft/L
Kapható választék:
Ajándék zacskó választás::
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A Cinzanot tulajdonképpen egy 1781-es királyi rendeletnek köszönhetjük, amely vastagon megadóztatta a pálinkákat, viszont mentesítette ez alól az édesített és finomított borokat...
A vermut legnagyobb része: bor. Mégpedig gyöngéden semleges bor, sajátos jelleg nélkül - hiszen a jelleget a fűszereknek kell megadniuk. Kerül még bele a gyártás folyamán alkohol, cukor, karamell és ízesítő anyagok. Ez utóbbi témakör megér néhány szót. Nehezen képzelhető el, mi minden adja az ízét a bornak. Növények, virágok, levelek, magok, gyökerek, gyökérgumók - némelyik hatóanyagai miatt, mások csak az íz végett. Van, amelyik bőséges gyomorsav-kiválasztást idéz elő, van, amelyik csillapítja a lázat, a másik segíti a belek mozgását vagy éppen a vérkeringést. Tiszta patika! A sokféle növényi részt darálják, áztatják, szűrik, megint áztatják, lepárolják, megint szűrik, végül érlelik, s aztán belebújhat a palackba a vermut szelleme. Bizony a titkos retorták, görebek, rézüstöcskék kora lejárt! Minden kicsit nagyobb és sokkal pontosabb lett. Technológiai utasítás dirigál az italmesternek, de azért ne féljünk! A kóstolómesterek ma is pótolhatatlanok. De nem is a közbülső lépések a fontosak!

Keresd meg a koktelkereso.hu-n, hogy  milyen koktélokhoz használhatod a Cinzano Dryt.

Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.

Bor típusa vermut
Űrtartalom 0.75L
Alkoholtartalom 14.4%

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett értékelés.
Írja meg véleményét!

Neked ajánlott termékek