Termékek Menü

Jagermeister X MissKK Limited Edition 1L 35%

Ár:
7.250 Ft (5.709 Ft + ÁFA)
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
Jagermeister X MissKK Limited Edition 1L 35%
Cikkszám: jager_miskk
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 7.250,00 Ft/

Leírás és Paraméterek

A vírus miatt bezártak a kocsmák és a klubok, így sok helyen jövedelem nélkül maradtak a dolgozók. A Jägermeister világa szorosan kapcsolódik a bulizáshoz és az éjszakai élethez, így most szeretné támogatni azokat, akik munkájukkal eddig lehetővé tették számunkra a szórakozást. A Keep the Night Alive kampány során 7 underground művész által tervezett, limitált kiadású Jägermeister kerül forgalomba.

A különleges Jägermeisterekből összesen 10.000 db készül el, és minden üveg árából 2000 Ft-ot az éjszakai élet megsegítésére fordít a márka.

Azt, hogy pontosan melyik vendéglátóhely dolgozói kapják a támogatást, az Instagrammon nevezett helyek közül kerül ki. Aki pedig szeretné, hogy a Jägermeister segítsen a kedvenc helyén, úgy teheti meg, ha posztol egy emléket Instán a helyről, amihez használják a #keep hely neve  alive hashtaget(pl. #KeepPlatzAlive). Emellett meg kell jelölni a posztban a várost, illetve a @jagermeisterhungary Insta oldalát. Az emlék lehet egy kép, videó vagy akár egy szöveges poszt, de a limitált szériás palackok fotójával is lehet nevezni.

Az éjszakában dolgozók is ugyanígy jelölhetik saját, nehéz helyzetbe került munkaközösségüket.

Az így kapott listát egy szakmai zsűri bírálja el, majd a bent maradtak közül kisorsoljuk azokat a helyeket, amelynek dolgozói részesülhetnek az összesen 20 millió forintnyi támogatásban.

Még több infó a kampányról: keepthenightalive.hu

Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett értékelés.
Írja meg véleményét!